mandag den 15. april 2013

Om hvordan man får mudder i sin vindueskarm...

Lørdag morgen, står jeg på soveværelset og hører pludselig fem-årig stå og græde ude på badeværelset, jeg går derud og et meget mystisk syn møder mig. Der er lukket vindue, mudderpletter på toiletbrættet, i vindueskarmen, på fem-årigs fødder og hænder, og op og ned af hans ben, og han har sin tandbørste i hånden, og hoveddøren har ikke været åben...

Dertil har han en hudafskrabning på det ene knæ og slået hul på sin tommelfinger, der går noget tid før det lykkes at få lidt ro på rystende og grædende fem-årig, men hikstende får han svaret på mit spørgsmål om hvad der er sket, at han "er faldet ud af vinduet" (!?)

Efter yderligere at have fået lidt ro på barnet ved hjælp af vand og plastre og en masse krammer, lykkes det at få lidt mere forklaring på den mystiske situation. Han har ville op og hente tandbørste i et højt skab (hvor den og tandpasta er placeret udenfor rækkevidde af tandbørsteglad to-årig, som allerede har gjort kål på én tube tandpasta i sin iver for at få rene tænder...) dette skab kunne han nå ved at kravle oppå toilettet og derefter op i vindueskarmen og åbne skabet, da han skal ned igen læner han sig mod vinduet som viser sig at være åbent, og han falder ud...

Hvordan han har reddet tandbørste i faldet og derefter er kravlet ind af vinduet igen OG lukket det, FØR han begynder at græde, må stå hen i det uvisse, men må ærligt erkende at det var svært at holde masken da han fik forklaret hvad der var sket... stakkels dreng, godt at han havde hovedet dybt begravet i min skulder under et kram, så han ikke så mot ansigtsudtryk (!)

Vi glæder os i øvrigt over at vi bor i et et-plans hus...

(med til historien hører at fem-årig i dag reddede seks-årig fra at lave samme stunt, da han er hurtig til at opdage at vinduet står åbent og få det lukket, da seks-årig bruger vindueskarmen på samme måde)

1 kommentar:

  1. Hejsa. Har kigget efter en mail adresse på din side, ville nemlig skrive en besked til dig, meeen du kan jo lige kigge forbi her:

    http://kaerholmkrea.blogspot.dk/2013/04/vinderen-er-fundet.html
    God dag til dig.
    VH Louise

    SvarSlet